PC hry na víkend zdarma 16/12/2016

Po minimální nabídce z předchozích týdnů si můžete tento víkend zdarma vyzkoušet hned tři velké hry, které jsou také současně zlevněny. Jde bez výjimky o  multiplayerové hry, postapokalyptickou střílečku The Division, hororový kooperativní Dead by Daylight a v neposlední řadě jedno z aktuálně nejpopulárnějších MMORPG s působivou grafikou, Black Desert Online.

The Division

ŽánrVyšloČeštinaVývojářSteam SpyMetacritic
MMO TPS Akce8. 3. 2016TitulkyUbisoft930 00079

 

Hra z letošního března se odehrává v zasněženém New Yorku zasaženém virovou epidemii, která se postarala o podstatné snížení lidské populace. Jak už to tak v post-apo žánru bývá, lidé se nechytili za ruce a nezačali budovat novou, lepší civilizaci, ale místo toho probíhá neúprosný boj o zdroje a kontrolu mezi znepřátelenými frakcemi.

Division byl od vydání průběžně vylepšován a změnil se k lepšímu, takže za vyzkoušení rozhodně stojí. Pokud se rozhodnete hru po vyzkoušení zakoupit, pokrok který dosáhnete  během tohoto free víkendu se vám přenese do plné verze hry.

The Division od Ubisoftu si můžete zdarma vyzkoušet od 15.12 do 18.12 2016, k dispozici budete mít celou hru včetně bezplatných updatů, placené DLC  v rámci season passu, ale v této nabídce zahrnuty nejsou.

Stahovat můžete přímo ze Steamu, tam je také současně nabízena s 50% slevou za 24,99€ = 692Kč bez season passu, Gold edition se Season passem je také ve slevě za 44,99€.

Za podobnou cenu můžete ovšem běžně koupit Steam klíč The Division na G2A

Najít levný Steam key The Division v eshopu G2A

 

Momentálně nejnižší cenu naleznete v českých eshopech, kde je dokonce krabicovka k dostání za pouhých 499 Kč, aktuální ceny na Heuréce zde:

 

Dead by Daylight

ŽánrVyšloČeštinaVývojářSteam SpyMetacritic
 Horor TPS Surival14. 6. 2016ne Behaviour Digital Inc1 328 20372

 

Lehce morbidní multiplayerová hororová hra, kde se 4 hráči snaží uniknout ze spárů masového vraha a zažívají přitom evidentně spoustu legrace. Cílem přeživších je opravení generátoru, který jim otevře bránu ke svobodě, masák se jim v tom samozřejmě snaží zabránit. Hodnocení na Metacritcu je sice průměrných 72, ale hráči hlasující svými peněženkami učinili z Dead by Daylight jednu z nemnoha her letošního roku, které dokázaly na Steamu prodat přes 1 000 000 kusů.

Hru si můžete zdarma vyzkoušet na Steamu od 16.12. do 18.12. 2016  22:00. Pokud se vám zalíbí, lze ji zakoupit ve slevě ve slevě do 19.12.2016 za 13,99€ = 387,5 Kč

Za ještě nižší cenu můžete ovšem běžně koupit Steam klíč Dead by Daylight na G2A

Najít levný Steam key Dead by Daylight v eshopu G2A

Dead by Daylight naleznete také v českých eshopech,  aktuální ceny na Heuréce zde:

Black Desert Online

ŽánrVyšloČeštinaVývojářSteam SpyMetacritic
MMORPG3. 3. 2016ne Pearl Abyss  není na Steamu74

 

Black Desert patří k nové generaci MMO, zaujme především pokročilou grafickou stránkou a jedním z nejlepších nástrojů na tvorbu charakteru ve hrách, pokud před startem hry trávíte hodiny v editoru při tvorbě postavy, tohle bude něco pro vás.

Nabízí také spoustu herních mechanik, obrovský svět s mnoha NPC, monstry a budovami k prozkoumání, vše působivě vizuálně ztvárněné, včetně efektů počasí a animací postav.

I když MMO nehraji, před časem jsem získal 7 denní přístup a musím říct, že za vyzkoušení rozhodně stojí. Do 4.ledna 2017 může každý získat 7 denní bezplatný přístup vytvořením účtu na stránkách blackdesertonline.com.

Hra se navíc v tomto období proměnila, je vyzdobena sněhem a vánočními dekoracemi, takže během volna si můžete i při hraní užívat nefalšovanou sváteční atmosféru.

Subscribe
Žádné upozornění
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

Podobné články

Starfield bude optimalizován pro AMD grafiky a procesory

28.06.2023 PC Hry ,

AMD 27.6. 2023 oznámilo partnerství s Bethesdou pro hru Starfield a je tak možné, že hra poběží na grafických kartách AMD o něco lépe než na srovnatelných modelech od konkurenční Nvidie. Tyto praktiky sice nejsou moc férové, ale bohužel je běžně používají obě firmy, takže moc nechápu pozdvižení a množství stížnostní, které zaplavily diskuzní fóra (…)

Starfield vyjde 6.9. 2023

08.03.2023 PC Hry, RPG , ,

Dnes 8.3. 2023 Bethesda vydala nový trailer dlouho očekávané hry Starfield a také konečně oznámila datum vydání hry, které už bylo 2x odloženo. Starfield měl nejprve vyjít 11.11. 2022, ale toto datum se ukázalo jako nereálné a vývojáři potřebovali více času na doladění hry. Další přesné datum vydání Starfieldu nebylo oznámeno, ale Starfield měl vyjít (…)

Nové PC hry vycházející v únoru 2023

22.02.2023 PC Hry ,

Přehled vybraných nejnovějších PC her vycházejících v únoru 2023, všechny  hry mají odkazy na trailer, recenze, krátký popis hratelnosti, příběhu a žánru, informace o české lokalizaci, dostupnosti dema na vyzkoušení a také odkazy na Heuréku a Greenmangaming, kde často naleznete nejvýhodnější slevy, oproti pořízení hry přímo na Steamu tak můžete často ušetřit… Nové PC hry (…)

Hogwarts Legacy můžete hrát už dnes od 19:00

07.02.2023 PC Hry, RPG ,

Jedna z nejočekávanějších letošních her vychází oficiálně až 10.2. 2023, ale pokud si dnes pořídíte Deluxe edici, můžete mimo získání dalších bonusů, hrát tuto hru na PC už 7.2. 2023 od 19:00 našeho času. Hra má vcelku slušné recenze a zdá se, že půjde o vydařený, propracovaný titul, takže nejen pro fanoušky Harryho Pottera se (…)

0
Would love your thoughts, please comment.x